Настаняване

Хотел Езерото

Приказно-уютната архитектура на хотела, разположен в коритото на рилската река Чавча – само на 5 минути пеша от Костенския водопад, е продължение на възникналите преди 2 века традиции на прочутото българско хотелиерство.

Тишина и спокойствие. Кристално чист въздух и лековита минерална вода. Красива природа и омагьосващ ромон на водопади. Ако копнеете за всичко това, не се чудете – взимайте семейство, роднини, приятели и близки и поемайте пътя за Костенския водопад.

Само на 80 km от София и на 28 km от зимния ски-курорт “Боровец”, в сърцето на престижния в миналото курорт с минерални бани “Костенец баня” гостоприемно ви очаква новият хотелски комплекс “Езерото” – вашият оазис за почивка и възстановяване.

В комплекса функционира спа център с лековита минерална вода. Програмите ни за лечение са под постоянното пряко наблюдение на компетентен лекар. В комплекса функционират три басейна, като има осигурен спасителен пост от 9 до 19 часа.

Освен добрата кухня и комфортната база, ние ви предоставяме използването на фитнес салон, джакузи и спа център. И всичко това, за да се чувствате добре и да се наслаждавате на почивката си пълноценно. Комплекс „Езерото“ разполага с паркинг за 50 автомобила.

Хотел Езерото

За контакти и запитвания

Телефон: 088 802 2500, 089 665 5480, 088 833 0169
Е. поща: ezerotoo@abv.bg

Адрес:  гр. Костенец 2030, Вили Костенец, ул. Пленщица №4
GPS: 42.251326, 23.809772
www.ezeroto.com


КРЕПОСТ ТРАЯНОВИ ВРАТА 
Този сайт е неофициален информационен сайт, направен със цел развитие на обекта и туризма в района.
Сайтът не е свързан с местните власти и община.

 Изработка и поддръжка ФиУеб ЕООД